RE-STREAM OBD

Nedenfor viser vi hvordan du bruker våre automatiske kodebokser til for eksempel å deaktivere DVD-lås eller aktivere Trafikkskiltgjenkjenning etc. automatisk i din Audi / Volkswagen / Skoda / SEAT uten manuell koding / programmering.

Du finner alle kodebokser for aktivering/deaktivering av ulike funksjoner her og selvfølgelig også i kategorien for din bilmodell.

I de fleste tilfeller har vi mulighet til å sende ut en forhåndsprogrammert kodeboks som håndterer kodingen automatisk. I tilfeller hvor vi i stedet trenger å kode bilen manuelt for å oppnå ønsket funksjon, sender vi i stedet ut en liten PDA med innebygget internettforbindelse som vi fjernstyrer fra vårt verksted.

Får du i stedet levert en ekstern datamaskin kobles den på samme måte til bilen men krever da at du trykker på «ON»-knappen på datamaskinen for at den skal starte opp og vi får beskjed om at det er på tide å programmere din bil i stedet for kodingen utføres automatisk.

1.Start med å finne bilens OBD2-uttak, normalt plassert under rattet på undersiden av instrumentpanelet på førersiden. OBD2-kontakten er preget av en rosa/lilla kontakt.

2. Åpne bilens panser.

3. Slå på tenningen og vent ca. 3 minutter til alle kontroller er startet og tilgjengelig for diagnose.
Motoren må ikke slås på / gå på tomgang under koding.

4. Koble kodeboksen til bilens OBD-port og vent ca. 1 minutt til LED-indikatoren på boksen slukkes.

5. Løsne kodeboksen, slå av tenningen, lås bilen og vent ca. 15 minutter før du tester den nye funksjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.