reSTREAM wireless solutions

Om reSTREAM

Med lang erfaring med komplette multimedialøsninger vet vi at bare de beste ingrediensene lager de beste måltidene. Vi vet at hver elektronikkomponent er unik, så vel som deres variasjoner. Med vår tekniske bakgrunn og tjenester til hånden, sørger vi for å tilby bare de beste løsningene for dine behov.

re-STREAM er et patentert merke som eies av Eftermontering Karlstad AB, som er kontrollerende selskap i 3 datterselskaper som opererer i Skandinavia.
 
Vårt hovedfokus er distribusjon online, på forespørsler leverer vi imidlertid også hard- og programvare som mobile applikasjoner og ettermontering av biler. Vi jobber tett med VAG-forhandlere og leverer våre produkter til hovedsakelig Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT. Re-STREAM-serien ble født som et merke for trådløs tilkobling i VAG-biler. Med re-STREAM C2A (trådløs CarPlay-adapter) har vi imidlertid utvidet ytterligere for å støtte enda flere bilmodeller og jobber alltid for å utvide kompatibiliteten til programvaren slik at den støtter så mange modeller som mulig.
 
Vårt nettverk av verksteder rundt om i Skandinavia er tilgjengelig for å tilby både produkter og støtte lokalt for installasjon og / eller spørsmål. Eftermontering AB er lisensierte distributører i Skandinavia av andre store merker som ABT sportsline, Alpine, OBDeleven, Kufatec, DanHag …
 
Vi ønsker både B2B- og B2C-kunder, så vel som forhandlere, å kontakte oss for alle typer samarbeid utenfor våre nåværende markeder. Som forhandler vil vi gi deg programvare og støtte for produktene du velger å distribuere. Vi vil også videresende alle kunder som kontakter oss fra din region for å bestille direkte gjennom salgskanalene dine.

Hvorfor velge reSTREAM

Ved kun å samarbeide med ledende produsenter sørger vi for alltid å tilby høykvalitets, innovative og ytelsesdrevne komponenter og produkter. Hvert re-STREAM ® -produkt er utviklet med fremstillingskapasiteter i verdensklasse for å gi deg friheten til bilinformasjonsmateriell slik du ønsker det. Ved å lage og foredle de beste løsningene for bilen din, leverer vi alltid oppdatert hard- og programvare, bare for å gjøre din beslutning enklere.

Tidkrevende arbeid er ikke alltid synlig.

Komponenter designet for daglig bruk krever stabilitet og ytelse.

Under skallet finner du vår stolthet og erfaring.

Forskjellen med reSTREAM

Kvalitetsbrikker i maskinvaren vår med betryggende erfaring gir høyere stabilitet.

Hvorfor vil ikke hele bransjen bruke denne maskinvaren?
– Høyere produksjonskostnader betyr mindre overskudd.

wireless-carplay-original-restream-c2a
software-restream-app-carplay-1

re-STEAM handler om å levere løsninger av høy kvalitet, og vi handler om integrasjon med originale bilsystemer.

Vi utviklet de første mediasystemene som ikke bare er for underholdning, men som også kommuniserer med moderne bilens CANbus og MOST-systemer. Dette gir en helt ny opplevelse til den originale infotainmenten (produkt: reSTREAM CAN).

Designet for å være fremtidssikker

Vår nøkkel til å integrere reSTREAM til de fabrikkmonterte infotainmentsystemene, fokuserer på programvaren vår. Vi er opptatt av å understreke viktigheten av fremtidige oppdateringer for hvert reSTREAM-produkt. Ved å studere historie lærer vi mye om fremtiden vår, det er grunnen til at vi bare bruker velprøvde komponenter for å gå sammen med programvaren vår. Dette vil være avgjørende for en langvarig positiv brukeropplevelse. Komponentene du finner i produktene våre kommer fra de samme produsentene som utvikler fremtidens selvkjørende biler (link: siliconsemiconductor.net).

Vår erfaring og kunnskap

I begynnelsen av 2000-tallet kom vi i kontakt med Macronix International mens vi utviklet vårt første produkt, reSTREAM DMC.

Macronix International er AEC-sertifisert. Sertifiseringen av Automotive Electronics Council har også blitt gitt til BOSE, Harman, Hella, Intel og nVidia og andre verdensledende produsenter.

Det er her vi lærte at ved å utvikle produkter med de beste kvalitetskomponentene i symbiose med stabil og grundig testet programvare, er det hvordan vi kan oppnå perfeksjon. Det er dette som får produktene våre til å skille seg ut i et marked som oversvømmes av kopier.

Embedded software team

Innovasjon stopper ikke med en fungerende programvare.

Vårt software engineering team fokuserer på vår spesialitet til feilsøking. Disse ferdighetene krever stor kunnskap innen bare metallkoding. Vi utvikler all innebygd programvare både Linux og RTOS, uten problemer for utfordrende.

Med verdens mest prestisjefylte klientell er vår datainnsamling vår styrke som lar oss fortsette å levere best mulig programvare for våre produkter.